Hva er kollagen? Utforsk Linerase og fordelene med hudpleie i Oslo

11.05.2023

Hold huden din ung lengre med dette fantastiske produktet, helt uten kjemiske blandinger eller konserveringsmidler. Et kollagen som er 100% naturlig og identisk med menneskekroppens egenproduserte. Møt Linerase - Et eksklusivt kollagenprodukt innen hudpleie i Oslo. 

Eksklusivt kollagen i hele Skandinavia

Kollagen er en viktig strukturell komponent i huden. Det er det proteinet som er ansvarlig for å opprettholde hudens styrke og elastisitet, men som dessverre forsvinner gradvis med alderen. Å tilføre kollagen er derfor den mest naturlige metoden for å holde huden ung lengre.  Linerase er et 100% rent kollagenprodukt utviklet i Italia, og som ved regelmessig bruk vil forlenge ungdommeligheten til huden din, både ved forebygging, og ved eliminering av aldersrelaterte endringer. Alt dette på en skånsom og naturlig måte. Regelmessige kollagen-injeksjoner er så effektfulle at det også i noen tilfeller kan være et godt alternativ til plastisk kirurgi, og da gjerne i kombinasjon med andre teknikker via utvalgte apparater.

Minimer arr med hudpleie i Oslo

Flere estetiske prosedyrer tar sikte på å skape nytt funksjonelt aktivt kollagen. Mens noen av disse teknikkene kan føre til fibrose, som betyr at bindevevsmengden øker, er ikke dette tilfelle for Linerase-produktene. Linerase-produktene forårsaker nemlig ikke fibrose nettopp fordi de produserer ungt kollagen, noe som fører til ekte fornyelse i huden på samme måte som i ung hud. Linerase kan også derfor forbedre resultatene av plastiske operasjoner og kirurgi i etterkant, og redusere synlige merker og arr som følge av inngrep. Kollagen er også et uunnværlig medikament for behandling av atrofiske arr, som arr etter akne eller strekkmerker. Uansett inngrep vil en hud med et sterkt, sunt og ungdommelig utgangspunkt gi de beste resultatene.

For deg som setter helsen først

Produktet Linerase Collagen har flere fordeler, også utenom de rent estetiske resultatene. Siden det er et 100% sterilt kollagenpulver av type 1, et kollagen av høyeste kvalitet, er det godt egnet for deg som først og fremst verdsetter helsen din og vil unngå kjemiske tilsetningsstoffer. Dette passer for deg som foretrekker å bruke helt naturlige produkter for å bekjempe og minimere aldringstegn eller atrofiske arr. Du kan være helt trygg på at i disse produktene tilføres hverken kjemiske blandinger eller konserveringsmidler. Det finnes altså ingen skjulte tilsetningsstoffer.

Linerase-kollagen er effektivt også hos pasienter med høy alder, fordi det er et funksjonelt aktivt type 1 kollagen. Noe som vil si at det er helt identisk med det kollagenet som menneskekroppen produserer selv. Linerase er selvsagt også CE-godkjent i Europa, og innehar alle nødvendige sikkerhetskvalifikasjoner. Du kan lese mer om Linerase Collagen og lignende produkter inne på våre produktsider her.


Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som opprettholder hudens elastisitet, styrke og struktur. Den naturlige produksjonen av kollagen i huden avtar med årene, hvilket fører til at huden gradvis mister noe av den ungdommelige elastisiteten og strukturen den i utgangspunktet har. Ved å tilføre kollagen til huden vil det hjelpe med å holde huden naturlig ung lengre. 

Hva inneholder Linerase Collagen?

Linerase Collagen er et 100% rent og naturlig produkt, og inneholder kun kollagen type 1, identisk med menneskekroppens egenproduserte kollagen. Linerase Collagen er altså ikke tilsatt noen form for kjemiske blandinger eller konserveringsmidler, og er et unikt produkt på markedet i Skandinavia. 

Hvor selges Linerase Collagen?

UniversMed er en estetisk medisinsk klinikk som holder til i Asker like utenfor Oslo. Klinikken drives av Dr. Larisa Methi, som er utdannet lege og spesialist i estetisk medisin.