Kollagen, eksosomer og andre unike hudpleiebehandlinger hos UniverseMed. Få ungdommelig og sunn hud!

06.06.2023

Skjønnhet på det naturliges premisser er noe vi i Skandinavia setter høyt. Derfor verdsetter vi også naturlige produkter uten kjemisk innblanding for at du skal få din sunneste hud. Det er noe vi i UniverseMed tar på alvor. 

Kollagen og eksosomer - for naturlige resultater

I UniverseMed er vi bevisste på hva som er sunt for kroppen vår og hva våre kunder ønsker, og vi legger vekt på dette i våre avgjørelser av hvilke produkter og behandlinger vi tilbyr pasientene våre. Vi har derfor stort fokus på produkter som for eksempel kollagen og eksosomer. Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden, og som er ansvarlig for å opprettholde dens struktur og elastisitet, hvilket er fantastisk. Problemet er imidlertid at kroppens egen produksjon av kollagen avtar med årene, noe som fører til nedsatt elastisitet i huden. Det å tilføre kollagen, eller produkter som stimulerer kroppens egne kollagenproduksjon, er derfor en god, naturlig og skånsom metode for å opprettholde en ung og sunn hud. Vi tilbyr både kollagen i sin reneste form, og kollagenstimulerende behandlinger. Eksosomer er også et unikt medikament utviklet i Italia og som gir en effektiv foryngelse i huden, helt uten injeksjoner.  

Hudpleie med perspektiv

Listen over hvilke hudpleiebehandlinger vi i UniverseMed tilbyr utvides stadig. Flere års erfaringen innen estetisk medisin har gitt Dr. Methi tilgang til et bredt perspektiv, og det er dette vi baserer vårt utvalg på. Dette har også gitt henne muligheten til å se det store bildet, og at alt henger sammen med alt. Selv om det er lett å tenke at huden er et selvstendig organ som bare ligger utenpå kroppen, er huden en del av kroppen, og er forbundet med alt annet. Denne kunnskapen og dette fokuset gjør at Dr. Mehti også i noen tilfeller kan komme til å anbefale spesielle øvelser, pusteteknikker eller konsultasjoner med andre spesialister som sitter på en annen kompetanse enn hun selv gjør. Dette gjør hun fordi vi alltid ønsker pasientens beste, og at man skal oppnå ønskede resultater.

Sunn hud starter med deg

Vårt fokus er på sunn hud, og vi tilbyr derfor alt fra klassiske behandlinger som profesjonell hudrens med maskin - som fører til at alle kremer og andre produkter vil ha en større effekt i etterkant - til mer alternative, men like effektive behandlinger. Et eksempel er fysioterapi, for å jobbe med alt bløtvevet i ansiktet. Dette er en behandling som gir effekt allerede etter første behandling. Våre unike produkter kan du få kjøpt på klinikken eller i nettbutikken her. Behandlinger utføres på klinikken vår i Asker, som du kan booke time til her. Ellers er du mer enn velkommen til å kontakte oss via mail eller telefon for en uforpliktende prat. Konsultasjon er alltid gratis på behandlingsdagen. Forebygging er alltid mer effektivt enn en kur, så kom gjerne i dag.


Hva er fysioterapi for ansikt?

Fysioterapi for ansiktet er en behandling som tar for seg å jobbe med bløtvevet i ansiktet. Dette er en effektiv og naturlig behandling som gir resultater allerede etter første behandling. Behandlingen tilbys hos UniverseMed, i vår klinikk som ligger i Asker, like utenfor Oslo.

Hva gjør hudrens?

Profesjonell hudrens er en grundig behandling som renser huden for all form for forurensing, og tillater alle andre produkter og behandlinger å bli mer effektive og gi bedre resultater da de lettere trenger inn i huden. Ren hud er første steg mot en sunn hud.

Hvordan få naturlig sunn hud?

Naturlig sunn hud kan man oppnå gjennom behandlinger som tilfører eller stimulerer kroppens egne produksjon av kollagen. Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen, og er ansvarlig for hudens struktur og elastisitet. Derfor er kollagen en fantastisk måte å oppnå naturlige resultater og sunn hud.