Linerase injiserbart kollagen - pris oppgis på forespørsel


Kollagen er det viktigste strukturelle proteinet hos mennesker. Kollagenfibre utgjør hudrammen og holder hyaluronsyre. Fasthet, elastisitet, fuktighetsinnhold i huden avhenger av dem, med andre ord - alle hovedparametrene. Fra en alder av 25 år, avtar kollagensyntesen gradvis - og forfallet akselererer. Ved fylte 70 år er ca. 25 % av hudproteinene bevart.


Hva bør man gjøre?
Kosmetisk hudpleie vil ikke gjenopprette kollagen, fordi proteinmolekylene er store og ikke kan trenge inn. Men molekylene lager et beskyttende lag som forhindrer tap av fuktighet.
Kollagen, som er inntatt oralt, absorberes nesten ikke huden, fordi det brukes av kroppen - først og fremst for muskel- og skjelettsystemet.
Injiserbart kollagen kommer til unnsetning, som injiseres intradermalt ved hjelp av mikroinjeksjoner og som umiddelbart begynner å virke.


Mulige bivirkninger: prikking når legemidlet injiseres, lett rødhet og papler på injeksjonsstedene, som forsvinner etter ca 30 minutter (noen ganger flere timer).


Som et resultat av behandlingsforløpet (2-4 ganger med et intervall på 2-3 uker) - 1 eller 2 ganger i året, ser man helt klart;
- reduksjon av rynker og folder
- økning i fasthet og elastisitet
- porereduksjon, samt reduksjon av pigmentering

Huden ser mye yngre og fresh ut. Det finnes mange "ungdomsinjeksjoner", men kollagen er ikke som andre preparater. Dette er ekte foryngelse - uten kjemiske forbindelser.


Dette er den mest fysiologiske måten for antialdringsterapi, samt korrigering av; strekkmerker, atrofiske arr, og forebygging av aldersrelaterte endringer.
I tillegg forbedrer injiserbart kollagen resultatene betydelig etter behandling fra apparater, trådløfting, og mesoterapi. Det er derfor svært viktig å inkludere kollagen i nesten alle behandlinger.

Dette produktet kan kun brukes av lege eller profesjonelt personell.
Når du bestemmer deg for å bestille, erklærer du at du er lege eller kosmetisk sykepleier, utdannet innen estetisk medisin.

Pris oppgis på forespørsel.

kr 0,00