Linerase White Peeling

Ved hjelp av denne pakken kan terapeut behandle inntil 12-15 pasienter.

Medisinsk White Peel. 

Dette er en sammensatt og kombinert peeling. Formuleringen er utviklet takket være den viktige synergien mellom hudleger og forsknings- og utviklingseksperter. Den kommer i form av et sett, bestående av tre produkter med distinkte formuleringer som skal påføres av legen i sekvensiell rekkefølge i samme behandlingsøkt. 

Pre-Peel 100ml  + Gel Peel 50ml Krem  + 15 ml krem

Indikasjoner: Medical White Peel er den første aktuelle behandlingen med en biostimulerende virkning på epidermis. Den er svært egnet for følgende tilfeller: melasma, chloasma, hudhyperpigmentering, aldring og fotoaldring, fint overfladiske rynker, slapp hud, akne, uren hud som er utsatt for akne og arr etter akne. 

Aktive ingredienser: Mandelsyre Glykolsyre Salisylsyre Melkesyre Arbutin Alfa Bisabolol Alfa liposyre Askorbylpalmitat Salisylsyre Azelainsyre Protokollvariasjoner bør baseres på vurdering av pasientens hudtypebehandling, toleranse og ønskede resultater. 

Induksjonsbehandling: individuell konsultasjon. 

Vedlikeholdsbehandling: 1 økt hver 2. måned. Trygg, effektiv og godt tolerert peeling -Takket være synergien til de aktive ingrediensene -Høy toleranse -  Betydelig epidermal biostimuleringsvirkning

Dette produktet kan kun brukes av lege eller profesjonelt personell.
Når du bestemmer deg for å bestille, erklærer du at du er lege eller kosmetisk sykepleier, utdannet innen estetisk medisin.

Pris oppgis på forespørsel.

kr 0,00