Full konsultasjon - lege

Analyse av ansikt og utfordringer. Identifisering av primære og sekundære oppgaver, behandlingsplan, fotodokumentasjon, generelle anbefalinger og eventuell introduksjon av allierte ressurspersoner

700 kr

Gavekort

Gavekort - tjenesten har en gyldighet på ett år. Du kan også kjøpe gavekort for et hvilket som helst beløp.

1500 kr

Kjemisk peeling

White Peel® er en sammensatt og kombinert peeling som er ideell for kort behandling av flere urenheter i ansiktet. Behandlingen er ideel for aldring og fotoaldring, melasma, kloasma, uren hud med akne-tendens, arrdannelse og dyskromiske utfall av akne. White Peel®, en kombinert peeling, som i sin tur består av: Gel Peel og White Peel cream.

1450 kr

Ultralyd SMAS-løfting ( kinnene + submandibulært område )

Ultralyd SMAS-løfting er en metode utviklet for de som ikke er klare for plastisk kirurgi, men ønsker betydelig hudstramming. Denne prosedyren har gjort det mulig å flytte ansiktsstramming, som tidligere ble ansett som en del av plastikkirurgi, til det terapeutiske området av apparatkosmetologi. Prosedyren tillater konturforming, jevning av hudtekstur, reduksjon av fettavsetninger, samt ansikts- og kroppsløft. Spesial pris -30% til de 10 første kundene!

6690 kr

Mikrostrømterapi

Mikrostrømterapi er en unik apparatbehandling som lar deg gjenopprette vev etter skader, operasjoner, injeksjoner av botulinumtoksin, løfting, eliminering av hevelser, foryngelse, forbedring av vevstropisme, kamp mot rødflammet hud, forbedring av blodsirkulasjonen - Dette er mikrostrømterapi. Et godt resultat avhenger av terapeuten og apparatet!


1490 kr

Diamantsliping mikrodermabrasjon

Diamant mikrodermabrasjon - luksusbehandling på et derma-seutisk nivå. Den skånsomme og fullstendig smertefrie fjerningen av overfladiske hudceller med diamantmikrodermabrasjon kan forbedre hudens utseende i stor grad. Huden fremstår umiddelbart som glødende elegant , samt at fine linjer er synlig redusert. Ved å fjerne døde hornceller får huden et signal om raskere regenerering - det betyr ganske enkelt mer celledannelse.

2300 kr

Mikrokrystallisk dermabrasjon

Mikrokrystallisk dermabrasjon - behandlingen innebærer dyp peeling av huden i både ansiktet og kroppen, med bruk av spesielle mikrokrystaller. Dette er en av de mest populære behandlingene for både kvinner og menn - med umiddelbare resultater og minimal restitusjonstid.

2300 kr

Hyalase

Hyalase er et legemiddel (hyaluronidase) som brukes som antidot mot hyaluronsyrefillere.

2000 kr

Medisinsk injeksjonsbehandling - Skinbooster Linerase Hydro

Medisinsk injeksjonsbehandling - Skinbooster Linerase Hydro

1490 kr

Injiserbart kollagen 70 mg


Injiserbart kollagen 70 mg. Collagen er et unikt injiserbart type 1 naturlig kollagenpreparat. Dette er den mest fysiologiske og sikreste måten å gjenopprette og vedlikeholde strukturen til dermis på i alle aldre. Ingen kjemiske midler benyttes i produksjonen av produktet. Produktet gir ikke ikke allergiske reaksjoner. Økning i antall fibroblaster etter påføring av kollagen er dokumentert og bevist. 

2990 kr

Medisinsk injeksjonsbehandling - Kollagen Linerase (injiserbart kollagen 100 mg)

Injisertbart kollagen Linerase 100 mg. Linerase Collagen (HTIC) er et unikt injiserbart type 1 naturlig kollagenpreparat. Dette er den mest fysiologiske og sikreste måten å gjenopprette og vedlikeholde strukturen til dermis på i alle aldre. Ingen kjemiske midler benyttes i produksjonen av produktet. Produktet gir ikke ikke allergiske reaksjoner. Økning i antall fibroblaster etter påføring av Linerase kollagen er dokumentert og bevist.

3390 kr

HydroFeed by Linerase ( Linerase Hydro 5ml + Linerase kollagen 100mg)

Injiserbart Linerase kollagen + Linerase hydro (HTIC). HydroFeed er et nytt behandlingsalternativ. Dette er en kombinasjon av Linerase Hydro og Linerase Collagen (HTIC) i én prosedyre. Vi kan se umiddelbart resultatet av Hydro, og etter ca. 3 dager starter de fantastiske resultatene til HTIC. Denne kombinasjonen forbedrer hudens elastisitet og fasthet betydelig og bærekraftig, og forsterker effekten av Linerase Collagen-injeksjonsbehandling.

4490 kr

Injiserbart kollagen 200mg


Injiserbart kollagen 200 mg. Collagen er et unikt injiserbart type 1 naturlig kollagenpreparat. Dette er den mest fysiologiske og sikreste måten å gjenopprette og vedlikeholde strukturen til dermis på i alle aldre. Ingen kjemiske midler benyttes i produksjonen av produktet. Produktet gir ikke ikke allergiske reaksjoner. Økning i antall fibroblaster etter påføring av kollagen er dokumentert og bevis 

4490 kr

Medisinsk injeksjon Radisse (1,5ml)

Radiesse er en ultimat filler som gir en umiddelbar anti-aldringseffekt. Den gjenskaper volum og korrigerer rynker, for eksempel nasolabiale folder, munnrynker og latterrynker. Med Radiesse kan du også redusere forekomsten av overfladiske kar og aknearr. Radiesse inneholder syntetisk kalsiumhydroksylapatitt (kalium- og fosfationer) som ligner mye på hudens naturlige stoffer. I lang tid stimulerer Radiesse naturlig kollagenproduksjon og forbedrer hudens tekstur enda mer. Forskjellen på Radiesse og en filler med hyaluronsyre er at Radiesse gir mer volum og har lengre holdbarhet, vanligvis mellom 12-18 måneder.

5900 kr

Medisinsk injeksjonsbehandling - Filler Juvederm Ultra 2 (0.55 ml )

Beloetro soft (1ml)

Belotero balance (1ml) 

Juvederm Ultra 2 er en filler i Juvederm serien som er designet til å glatte ut de overfladiske rynkene og linjene i ansiktet. Spesielt er produktet mye brukt mot rynker omkring leppene og i øyekroken. 

4400 kr

Profhilho 1 behandling (2ml)

Profhilo er en injeksjonsbehandling som injiseres rett under det øverste hudlaget. Produktet har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre og brukes til behandling av slapp hud. Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Profhilo har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden. En behandling med Profhilo øker produksjonen av elastin og kollagen, noe som resulterer i at huden føles glattere og fastere. Hvilke områder kan behandles med Profhilo? - Ansikt, Hals, Bryst, Hender, Armer, Knær, Mage. Strammer og forbedrer hud, minsker linjer og fukter opp huden i ansikt og kropp uten å lage volum. Vi anbefaler normalt 2 behandlinger med ca 1 mnd mellomrom for optimalt resultat. 2 ml.

3700 kr

Bioreparant PDRN Plinest (Italia) 2ml - 1 behandling

Plinest er siste generasjons bioreparant som er basert på polynukleotider. Preparatet benyttes til å bremse aldringsprosessen, samt eliminere eksisterende tegn på aldring av huden. Legemidlet er også egnet til å redusere arr etter akner. Plinest er også benyttet mot hårtap med godt resultat. Behandlingen gir en merkbar løftende og foryngende effekt, som også forbedrer hudens immunitet. Plinest kan benyttes på alle områder, inkludert nakke, dekolletage, hender, samt området rundt øynene. 

4500 kr

Hyaltox (Royal lifting)

Hyaltox er en behandling som fukter huden, fjerner rynker og gir ansiktet en spesiell glød. Preparatet forhindrer dype ansiktsfolder. Vi ønsker at aldersrelaterte endringer finne sted som naturlig og vakkert. Hyaltox består av hyaluronsyre og botulinumtoksin. Denne kombinasjonen lar deg modellere ansiktet uten uttalt immobilisering av musklene.

3000 kr 


Øvrig rynkebehandling

Øyebrynsløft

1900 kr

Øvrig rynkebehandling

Rynker på nesen

1600 kr

Øvrig rynkebehandling

Hals (oppe) + hake + Jaw line (3 områder)

5700 kr

Rynkebehandling 1

Botulinum Neurotoxin.  Eksempelvis fjerning av linjer i panne mellom øyenbryn, - 18 års grense. Det finnes flere preparater på markedet. De mest brukte består av botulinumtoksin A, forkortes ofte til BoNT eller BTX for Botulinum Neurotoxin. Man kan også si toksin. De mest brukte produktene for etisk behandling er: Xeomin®, Botox® og Dysport® Produkter for estetisk behandling (kosmetisk behandling) er: Vistabel®, Azzalure® og Bocouture®, hvor sistnevnte ikke er registrert i Norge. Mange omtaler botulinumtoksin som Botox®, men det er ukorrekt. Botox® er et salgsnavn og representerer kun et av preparatene som benyttes i behandling. Ett område behandles..

2700 kr

Rynkebehandling 2 

Botulinum Neurotoxin. - 18 års grense. Det finnes flere preparater på markedet. De mest brukte består av botulinumtoksin A, forkortes ofte til BoNT eller BTX for Botulinum Neurotoxin. Man kan også si toksin. De mest brukte produktene for etisk behandling er: Xeomin®, Botox® og Dysport® Produkter for estetisk behandling (kosmetisk behandling) er: Vistabel®, Azzalure® og Bocouture®, hvor sistnevnte ikke er registrert i Norge. Mange omtaler botulinumtoksin som Botox®, men det er ukorrekt. Botox® er et salgsnavn og representerer kun et av preparatene som benyttes i behandling. Eksempelvis fjerning av linjer i panne mellom øyenbryn, 2 områder behandles.

3700 kr

Behandling for å redusere svetteproduksjon - begge armhuler 

Azzalure

5900 kr

Svettebehandling - begge håndflater

Azzalure

7500 kr