Bli ekspert på kollagen

17.08.2023


Kollagen er som kjent et protein som finnes naturlig i kroppen, og som fungerer som bindevev i knokler, brusk og scener. Kollagen er også ansvarlig for å opprettholde hudens struktur og elastisitet. I stor grad er det kollagen som sørger for at huden vår ser ung og frisk ut.

Et naturlig valg

Naturlig skjønnhet er noe som verdsettes høyt, derfor er kollagen et fantastisk produkt å ta i bruk, nettopp fordi det allerede finnes en naturlig produksjon av dette proteinet i kroppen. Problemet oppstår først når kroppens egen produksjon av kollagen begynner å avta fra midten av 20-årene. En måte å omgå hudens aldring på er derimot å heller tilføre nytt kollagen, eller kollagenstimulerende produkter. Å injisere kollagen er en meget effektiv og skånsom måte for å opprettholde hudens naturlige struktur og elastisitet, samt forebygge og eliminere aldringstegn i huden.Linerase Collagen

Linerase Academy har fokus på å utvikle medisiner som motvirker hudens aldring på høyeste nivå, noe som tydelig kommer til uttrykket i produktene deres. Vi er spesielt begeistret for Linerase Collagen som vi tilbyr. De åpenbare fordelene med Linerase Collagen er at det er et 100% sterilt kollagenpulver av type 1, altså et naturlig produkt helt uten kjemisk innblanding. Type 1 kollagen er identisk med kollagenet kroppen selv produserer, og er derfor effektivt selv hos eldre mennesker. Linerase Collagen er en injiserbar type kollagen som gir målrettede resultater på huden, i motsetning til kollagentilskudd som hovedsakelig gir næringsverdi. En injeksjon av denne typen kollagen er like så effektiv som enkelte plastiske inngrep, spesielt i kombinasjon med andre behandlinger. Kollagenet vil også være med på å forbedre resultatene av inngrep, samt minimere synlige merker og arr i den post-operative perioden.

Få opplæring i Linerase

Dr. Larisa Methi er lege med spesialisering innenfor dermatologi, venerologi og estetisk medisin, og har sin utdannelse fra Moskva. Nå jobber hun i Norge og driver klinikken UniverseMed i Asker, med fokus på estetisk medisin. Dr. Methi har høy kompetanse innenfor Linerase-produktene, og vil nå tilby andre klinikker, fagfolk og helsepersonell opplæring i produktene. Linerase Collagen er et utrolig godt produkt å benytte seg av i etterkant av behandlinger som laser, microdeedling og peeling, fordi det umiddelbart øker de regenerative ressursene i huden og vil derfor komplementere resultatene av behandlingene på en svært positiv måte. Opplæringen kan skje både individuelt og i grupper. Er du nysgjerrig på Linerase-produktene? Ta kontakt! Vi tar gjerne en prat.